Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Meclis çalışanı görevden alındı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Meclis çalışanı görevden alındı.

Haberler NTV Haber 19.11.2016 - 00:45

CHP, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik hakaret içeren mesajlar paylaşan meclis personeliyle ilgili tepkisini Genel Kurul'a taşıdı.

Bu tepkinin ardından Meclis Başkanlığı sözkonusu çalışanın görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan Kılıçdaroğlu'na hakaret eden bir meclis çalışanının bilgisayarının kasasını Genel Kurul'a getirdi. Tepki olarak kasayı kürsünün önüne bırakarak incelenmesini istedi.

Meclis Başkanlığı da bir açıklama yaparak bu tür paylaşımların esefle kınandığını belirtti. Bu tip mesajların tasvip edilmediği görmezden gelinemeyeceği de ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız