"Kimsenin tatilini kısıtlamıyorum ama..."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 1 Kasım'da vatandaşları oy kullanmaya çağırarak, "Kimsenin tatilini kısıtlamıyorum ama gelip oy kullanacaklar" dedi.

Haberler ntv.com.tr 25.10.2015 - 16:01 Son Güncelleme : 25.10.2015 - 18:17

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Eskişehir mitinginde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Bakın Suriye'ye Rusya orada, Amerika orada, Çin de yolda geliyor. Türkiye nerede? Kapının dışında. Türkiye bu hale mi düşecekti. Yazık günah değil mi bu ülkeye. Sizden isteğim kesinlikle 1 Kasım'da sandığa gidin, kesinlikle. 

Efendim, tatile gitsinler de gelsinler. Kimsenin tatilini kısıtlamıyorum ama gelip oy kullanacaklar. Efendim, 1 oyla ne olur? 1 oyla çok şey değişir. 1 oy demokrasiye katkıdır, 1 oy basın özgürlüğüdür. 1 oy hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi demektir. Sağduyuyla kullanacağız. 

CHP Türkiye'nin kurucu partisidir. Biz o nedenle partimizin değil, ülkemizin çıkarlarını savunuyoruz. Uygar dünyanın mı, Ortadoğu'nun mu bir parçası olacağız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız