'Kızlar kötü çocuk sever, o benim'

Marmaris'e tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones ile 4 gün boyunca kayıplara karışan Türk garson Daily Mirros'a verdiği röportajda "Pişman değilim, yine olsa yine yaparım" dedi.

Haberler 20.07.2013 - 09:54

Marmaris'e tatile gelen 16 yaşındaki İngiliz Faye Jones ile kayıplara karışan 22 yaşındaki Türk garson Murat Can Ertani, İngiliz Daily Mirror gazetesine konuştu ve dört günlük kaçışı ile ilgili "Sıkılmıştım, macera olsun diye yaptım" dedi.

'ŞİMDİ YENİ BİR İNGİLİZ SEVGİLİM VAR'
Faye'nin 16 yaşına olduğunu gazetelerden öğrendiğini söyleyen Ertani, genç kızla aşk yaşamadıklarını, yaşadıkları şeyin macera olduğunu söyledi.

Gazeteye verdiği röportajda yeni bir İngiliz kızla tanıştığını söyleyen Ertani, "Şimdi sevgilim o olacak. Beni gazetelerden ve haberlerde görmüş. Ben yanımdaki kıza aşık olurum ama gittiğinde hemen yerine yenisi gelir" şeklinde konuştu.

KIZLARLA BİRKAÇ HAFTADAN FAZLA VAKİT GEÇİREMEM'
Ertani sözlerine şöyle devam etti: "Kadınlar kötü çocuk sever ve o benim. Kızlar sıkıcıdır, onlarla birkaç haftadan fazla zaman geçiremem."

Daily Mirror'dan Ben Rossington'a röportaj veren Ertani, Rossington'un "Sadece İngiliz kızlara mı ilgin var" sorusuna, "Yoo hayır, nereden olduğu fark etmez güzel olduğu sürece. Ama İngiliz kızları daha kolay tabii, Türk kızları o kadar kolay değil. Onlara hep yalan söylemek zorundasın" şeklinde yanıt verdi.

'PİŞMAN DEĞİLİM'
Faye'nin Ertani ile yaklaşık bir yıldır Facebook üzerinden konuştuğu ortaya çıktı. Ertani Faye'nin yaşıyla ilgili kendisine 19 dediğini, gerçek yaşını gazetelerden öğrendiğini, bu nedenle kaçtıkları süre boyunca kendisiyle birlikte olmadığını söyledi.

Yaşadığının güzel bir macera olduğunu söyleyen Ertani, "Hayatım çok sıkıcıydı, pişman değilim. yine olsa yine yaparım" dedi.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız