Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan trafik kazası geçirdi

Eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, Düzce'de trafik kazası geçirdi. Toptan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberler Anadolu Ajansı 06.05.2017 - 14:22 Son Güncelleme : 06.05.2017 - 16:03

Eski TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın içinde bulunduğu araç, TEM Otoyolu Düzce kesiminde kaza yaptı.

Köksal Toptan ve eşi Saime Toptan'ı taşıyan Servet Çınar idaresindeki otomobil, Gümüşova rampaları Ankara istikametinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan Köksal Toptan, Saime Toptan ve sürücü Çınar, yara almadı.
Olay yerine gelen jandarma ekipleriyle kentteki bir otele geçen Toptan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, güzergahta yoğun yağışın olduğunu söyledi.

Toptan, "Yoğun yağmurda demek ki hızımız biraz fazlaydı. Savrulduk, savrulmanın sonucunda bariyerlere çarptık. Bariyerleri test etme imkanı bulduk bu vesileyle, sağlam. Üç dört kere vurduk herhalde bariyerlere, ondan sonra durdu araba. Allah'tan arkadan, yakınımızdan gelen bir araç yoktu" ifadelerini kullandı.

Toptan ve eşi Saime Toptan, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır tarafından tahsis edilen otomobil ile Ankara'ya hareket etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız