Köşe yazarları Silivri Cezaevi'nde

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile 12 köşe yazarı, Silivri Cezaevi'ni ziyaret etti.

Haberler Anadolu Ajansı 11.05.2012 - 16:37

Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Ruşen Çakır, Ahmet Hakan Coşkun, Aslı Aydıntaşbaş ve Oral Çalışlar'ın da aralarında bulunduğu 12 köşe yazarının, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ni ziyaret etti.

Gazeteciler 6 nolu cezaevindeki koğuşları, ortak yaşam alanlarını, mutfak - yemekhane gibi bölümleri ve sağlık tesislerini inceledi.

İncelemeye katılan gazetecilerden biri Oral Çalışlar, özellikle sağlık hizmetleri konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Çalışlar, "Tam teşekküllü bir hastane kurmuşlar Kaşif Kozinoğlu olayından ders çıkaran bakanlık daha elverişli bir hastane hazırlamış" diye konuştu.

Gazeteciler tutuklu ve hükümlülerle görüştürülmedi.

Yerleşkeye Adalet Bakanlığı'na ait bir otobüsle saat 11.15'te giriş yapan köşe yazarları, saat 15.15'te cezaevinden ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız