Küçük yağmur maganda kurbanı

Gaziantep'te oyun oynarken nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız hayatını kaybetti.

Haberler 28.04.2015 - 12:59

Gaziantep'te, evlerinin önünde oynarken bir magandanın silahından çıkan kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, olayın ardından özel bir hastaneye kaldırılan Yıldız, sabah yaşamını yitirdi. Yağmur'un cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu önüne gelen Yağmur'un yakınları, küçük kızın ardından gözyaşı döktü.

Önceki gün, Cemal Gürsel Mahallesi'ndeki evlerinin önünde arkadaşlarıyla oyun oynayan ilkokul 2. sınıf öğrencisi Yağmur Yıldız, nereden atıldığı belirlenemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili başlattığı araştırma sürüyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız