'Kurt Seyit ve Şura' her salı Star'da

Salı günü yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken 'Kurt Seyit ve Şura' her salı akşamı Star'da.

Haberler 11.02.2014 - 13:08

'Kurt Seyit ve Şura'nın ilk bölümü büyük beğeniyle karşılandı.

Dizi bundan böyle her salı akşamı izleyiciyle buluşacak.

Dizide Kurt Seyit rolünü Kıvanç Tatlıtuğ canlandırırken, Şura karakterine ise Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor.


2. bölüm konusu;
Şura ilk aşk acısını yaşıyor!
Kurt Seyit’in ilgisinin bir bahisten ibaret olduğunu öğrenmek, Şura’ya hayatındaki ilk aşk acısını tattırır. Şura’nın kırgınlığını hisseden Seyit ne yanlış yaptığını bilmeden sesini Şura’ya ulaştırmaya çalışır. Şura yarasını tek başına sarmaya çalışırken, Petro Barones Lola ile başladığı oyununu ustalıkla noktalar.

Seyit, Şura’ya tutamayacağı sözler vermez!
Şura babasının hastalığıyla ilgili gerçeklerle yüzleştiği, en çaresiz anında Kurt Seyit’i yanında bulur. Kurt Seyit cepheye gitmeden önce, ikisini bir araya getiren kaderleri aşkları için ikinci bir şans olur. Ancak Seyit, aklında babasının vasiyeti, geleceğinde kendisini bekleyen büyük bir savaş varken, Şura’ya tutamayacağı sözler vermez. İlk bakışta başlayan masalsı aşkları ayrılıkla sınanmadan önce kalplerinde de büyük bir savaş verir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız