LPG yüklü tanker duvara çarptı

Giresun-Trabzon istikameti Espiye ilçesi Arıdurak tüneli çıkışında LPG yüklü tankerin kaza yapması sonrası kapanan Karadeniz sahil yolu trafiğe kontrollü şekilde açıldı.

Haberler DHA 31.07.2018 - 19:10

Son dakika haberi! Giresun-Trabzon Karayolunun Arıdurak köyü kavşak mevkinde sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir gaz dolu tanker, kontrolden çıkarak yol kenarındaki duvara çarptı.

Giresun-Trabzon istikameti Espiye ilçesi Sakarya köyü Arıdurak tüneli çıkışında LPG yüklü tankerin kaza yapması sonrası Karadeniz sahil yolu trafiğe kapandı.

Yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan yolda itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tankerdeki LPG boşaltılarak yol trafiğe polis ekiplerinin kontrolünde yeniden açıldı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız