Markette alışveriş yapan kadının gizli fotoğrafını çeken şüpheli aranıyor

İzmir'de markette alışveriş yapan S.A. adlı kadının gizlice fotoğraflarını çeken şüpheli, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinde fark edildi. Polis eşkalini belirlediği şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haberler DHA 26.05.2021 - 17:26

İzmir'in Buca ilçesinde bir markette alışveriş yapan S.A.'nın arkasına yaklaşan bir kişi cep telefonunuyla, sırtı dönükken gizlice fotoğraflarını çekti.

Şüpheli daha sonra marketten çıktı. Durumu fark edenlerin uyarısı ile olanları öğrenen S.A., polise gidip, şikayetçi oldu. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerasında fark edildi.

Görüntülerde, şüphelinin cebindeki telefonu çıkarıp, sırtı dönük şekilde alışveriş yapan S.A.'ya döndürdüğü ve uzun süre bu şekilde kalması yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, eşkali belirlenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
SAHİLDE OTURAN ADAMI YAN BAKTI DİYEREK DENİZE ATTI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız