Maskesiz olur halaysız olmaz!

Diyarbakır'da corona virüs yasağına rağmen yapılan bir düğünde maskesiz çok sayıda kişi halay çekti.

Haberler DHA 28.09.2020 - 11:35

Yapılan tüm uyarılara ve kesilen cezalara rağmen corona virüsle mücadeleyi sekteye uğratan görüntüler gelmeye devam ediyor.

Son olarak Diyarbakır'da yasağa rağmen dün akşam, çok sayıda kişinin katılımıyla sokak düğünü yapıldı. 

Çoğu maskesiz onlarca kişi halay çekerken görüntülendi. Sosyal mesafe kuralına da uyulmayan düğünden anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. 

İçişleri Bakanlığı'nca corona virüs tedbirleri kapsamında 4 Eylül'den itibaren 81 ilde köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere izin verilmeyeceği, nikah töreni olarak yapılabilecek düğünler ile nikahlara da saat kısıtlaması getirildiği bildirilmişti.

Diyarbakır Hıfzıssıhha Kurulu da aynı doğrultuda karar alarak, kent genelinde sokak, mahalle ve köy düğünlerini yasaklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız