Memurları taşıyan otomobilde patlama: 2 ölü

Şırnak'ta içinde memurların olduğu otomobilde meydana gelen patlama sonucu 2 memur hayatını kaybetti, 1 memur yaralandı.

Haberler DHA 09.02.2016 - 15:00 Son Güncelleme : 09.02.2016 - 16:13

Arşiv

Şırnak'ta memurların olduğu bir otomobilde patlama meydana geldi. Olayda 2 memur yaşamını yitirdi, 1 memur da yaralandı.

Uludere ilçesine bağlı Yemişli köyünden ilçe merkezine giden ve devlet hastanesi ile tapu müdürlüğünde görev yapan 3 memurun içinde olduğu otomobilde hareket halindeyken patlama meydana geldi.

Patlamada otomobilde bulunan memurlardan Diyar Oslu ile Ahmet Arttı öldü hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan Abdulkerim Oslu ise Uludere Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Araçtaki patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, iki aşiret arasındaki husumetten dolayı aracın içine bomba düzeneği yerleştirildiği iddia ediliyor. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız