Metrobüs şoförü faciayı önledi

İstanbul Şirinevler'de kontrolden çıkan bir minibüs, metrobüs durağına devrildi. Kazada minibüs sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Metrobüs şoförünün manevrası büyük bir faciayı önledi.

Haberler 27.12.2012 - 09:15

Şirinevler'den Avcılar yönüne giden 32 yaşındaki Mehmet Nemli yönetimindeki minibüs, iddiaya göre, bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak Şirinevler metrobüs durağına devrildi.

Boş servis minibüsünü son anda fark eden metrobüs şoförü, yaptığı manevra sayesinde kazanın büyümesini önledi.

Kazada araçta sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mehmet Nemli'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Bu arada, otomobil sürücüsü, aracını bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Kaçan şoförün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle E-5 karayolundaki trafik bir süre aksadı. Minibüsün kaldırılmasının ardından metrobüs yolu trafiğe açıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız