Metrobüste can verdi

Beyoğlu Halıcıoğlu'nda, metrobüste yolculuk eden Mehmet Kara adlı kişi (66) kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haberler DHA 10.02.2015 - 20:05

Olay saat 16.15 sıralarında meydana geldi. Beylikdüzü-Zincirlikuyu seferini yapan metrobüste bir yakını ile birlikte yolculuk yapan Mehmet Kara, Halıcıoğlu metrobüs durağı yakınlarında fenalaştı. 

Kara, yolcuların şaşkın bakışları arasında yere yığıldı. Metrobüs şoförü aracı durdurarak, durumu hemen sağlık görevlilerine ve polise bildirdi. Haberi alan Mehmet Kara'nın yakınları da Halıcıoğlu'na geldi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mehmet Kara'nın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kara'nın cesedi, yolcular boşaltıldıktan sonra, aynı metrobüsle cenaze aracına nakledilmek üzere Zincirlikuyu metrobüs durağına götürüldü. 

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız