Münevverin katili yalnız değildi!

Münevver Karabulut'un sevgilisi Cem Garipoğlu'nun cinayet anında yalnız olmayabileceği öne sürülüyor. Genç kızın cesedinde farklı kişilere ait saç, tükürük ve deri örnekleri bulundu.

Haberler NTV Haber 23.05.2009 - 11:07

İstanbul'da 3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen 18 yaşındaki Münevver Karabulut'un cesedi üzerinde inceleme yapan Adli Tıp Kurumu uzmanlarının, soruşturmanın seyrini değiştirecek bulgular saptadığı öğrenildi.

Henüz savcılığa ulaşmayan rapora göre; Münevver Karabulut'un cesedinin üzerinde cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak aranan sevgilisi Cem Garipoğlu'nun yanı sıra farklı kişilere ait saç ve tükürük örnekleri tespit edildi.

Genç kızın tırnaklarının içerisinde farklı doku örnekleri bulunduğu, bunun da Karabulut'un öldürülmeden önce mücadele ettiğinin göstergesi olduğu savunuldu.

Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı raporun önümüzdeki hafta savcılığa ulaşması bekleniyor. Raporun ulaşmasıyla polisin Garipoğlu ailesi ve Karabulut'un arkadaşlarından alınacak saç ve doku örnekleri ile eldeki örnekleri karşılaştıracağı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız