Öğrencinin çözemediği soruyu çözen belediye: Sen yeter ki evde kal kardeşim

Kahramanmaraş'ta corona virüs önlemleri kapsamında evde üniversite sınavına hazırlanan bir öğrenci, çözemediği soruyu sosyal medya hesabından paylaşarak Elbistan Belediyesi'ni etiketledi. Kısa bir süre sonra sorunun cevabını gönderen belediye ''Sen yeter ki evde kal kardeşim'' notunu düştü.

Haberler NTV Haber 24.03.2020 - 18:08

Kahramanmaraş'ta bir öğrencisi çözemediği matematik sorusunu sosyal medyadan Elbistan Belediyesi'ne sordu.

Evde kalarak üniversite sınavına hazırlanan Enes Balık, bir matematik sorusunu çözemeyince Elbistan Belediyesi’nden yardım istedi. Sorunun fotoğrafını, "çözemediğim sorulara benim belediyem çözüm bulur" notuyla Twitter'da paylaşıp, belediyeyi etiketledi.

Elbistan belediyesi, Balık'ın bu talebine ile soruyu bir öğretmene gönderdi. Belediye, sorunun cevabını 40 dakika sonra Twitter'dan paylaşarak "sen yeter ki evde kal kardeşim"notunu da düştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız