Okyanus sanıkları hakim karşısında

Aralarında Selçuk Üniversitesi Rektörü ve Okyanus Taahhüt AŞ Yönetim Kurulu Başkanı’nın da bulunduğu 45'i tutuklu 234 sanığın yargılanmasına Adana'da başlandı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.05.2009 - 12:05

Sanıklar hakkında, Konya ve 7 ilde eş zamanlı olarak 17 Kasım 2008 tarihinde düzenlenen Okyanus adı verilen operasyon kapsamında ''çıkar amaçlı suç örgütü kurma, nitelikli yağma, örgüt üyeliği, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet ve özel belgede sahtecilik'' gibi suçlamalarla Adana Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’nca iddianame hazırlanmıştı.

Aralarında Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Okyanus Taahhüt AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun ve bazı hastane yöneticilerinin de bulunduğu 45 tutuklu sanığın getirilişi sırasında yakınları ve üniversite personeli pankart açıp alkışladı.

Cezaevi aracının bulunduğu bölüme girmeye çalışan grup, jandarma ekipleri tarafından durduruldu.

Davada 234 sanığın olması nedeniyle eski adliye binasındaki ağır ceza mahkemesi salonu yeniden düzenlenmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız