"Ölüm nedeni teknik arıza"

Mardin'de zırhlı araçtan gelen mermilerle bir kadının hayatını kaybettiği olayın teknik arıza nedeniyle gerçekleştiği kaydedildi.

Haberler NTV Haber 21.02.2016 - 18:44

ARŞİV

Mardin Valiliği, Nusaybin'de zırhlı araçtan gelen mermilerin isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 59 yaşındaki kadın ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada, olayın teknik arızadan kaynaklandığı belirtildi.

Nusaybin'de cuma günü Dilşa Ak, zırhlı araçtan gelen mermilerin isabet etmesi sonucu yaşamını yitirmiş, 1 kişi de yaralanmıştı.

Mardin Valiliği'nin açıklamasında, DSİ Kapama Bölgesi'nde güvenlik tedbiri alan zırhlı araçta teknik bir arıza oluştuğu, ateşleme mekanizmasının harekete geçmesi sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi. Olayda yaralanan diğer kişinin tedavisi ise sürüyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız