Ozan’ın öğretmenine bakın

1 Erkek 1 Kadın’da bu Pazar neler olacak?

Haberler 17.05.2013 - 11:02

Piknik Oyunları
Zeynep ve Ozan havanın güzelliğinden faydalanmak için pikniğe gitmeye karar verirler. Açık havada çocuklar gibi eğlenmeyi planlayan ikilimiz çocukluklarına dönmeye çalışırken, işler sandıkları gibi gitmez.

Ozan'ın Öğretmenleri
Ozan, Zeynep'i okuduğu liseye götürmeye karar verir. O ergen yıllarına dönen Ozan, eski sınıfını ve eski öğretmenlerini gördüğü için çok heyecanlıdır. Ancak bu heyecan Zeynep için söz konusu bile değildir. “En hayta sınıf bizimkiydi” muhabbeti Zeynep'in içini daraltır.
Borç
Zeynep’in en yakın arkadaşı sosyetik Eda paraya sıkışır ve Zeynep’ten borç ister. Zeynep Eda’ya üstünlük taslayacağı için çok mutlu olur ama Eda öyle bir meblağ ister ki, Zeynep ne yapacağını şaşırır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız