'Partimiz üzerinden elde edilmiş'

İmralı tutanaklarının sızdırılması soruşturmasında sona geldiklerini belirten BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş "Milletvekili ve parti organları tarafından sızdırılmamış. Partimiz üzerinden elde edildiği anlaşılıyor’’ dedi.

Haberler 09.03.2013 - 11:36

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, İmralı tutanaklarının sızdırılması konusunda açıklamalarda bulundu.

Demirtaş “İmralı tutanaklarının sızdırılması soruşturmasında sona geldik. Milletvekili ve parti organları tarafından sızdırılmamış. Partimiz üzerinden elde edildiği anlaşılıyor’’ dedi.

'EN GEÇ SALI AÇIKLARIZ'
BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, İmralı tutanaklarını kimin sızdırdığına ilişkin bazı bilgileri en geç Salı günü kamuoyuna açıklayacaklarını söylemişti.

Demirtaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, İmralı tutanaklarının hiçbir BDP'li milletvekili tarafından sızdırılmadığını belirterek, "Vekillerimizin zan altında tutulmasını asla kabul etmiyoruz" diye yazmıştı.

BDP Eşbaşkanı, tutanakları kimin sızdırdığına dair bir soruşturma yürüttüklerini ve bu konuda sona geldiklerini ifade ederek, elde ettikleri bazı sonuçları en geç Salı günü kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız