PKK 3 öğretmeni daha kaçırdı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinin iki ayrı köyünde görev yapan 3 öğretmen dün gece PKK'lılar tarafından kaçırıldı. Elazığ ve Diyarbakır'da da dün 5 öğretmen kaçırılmıştı.

Haberler 28.09.2011 - 12:04

Lice'nin Dolunay Köyü'ne dün gece giden PKK'lılar 2 öğretmeni Çavundur Köyü'nden de 1 öğretmeni silah tehdidi ile kaçırdı.

Öğretmenleri yaya olarak dağlık alana götüren PKK'lıların yakalanması için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.

PKK’lı teröristlerin dün Elazığ'ın Arıcak ilçesinde 4, Diyarbakır’da ise 1 öğretmeni kaçırmıştı.

Elazığ Arıcak İlçesi Yoğunbilek Köyü'ne giden servis aracını durduran PKK'lı teröristler, dün akşam saatlerinde araçtaki 4 kadın öğretmeni serbest bırakırken 4 erkek öğretmeni kaçırdı.

Bir diğer kaçırma olayı ise Diyarbakır'da oldu. Dün gece saatlerinde Hazro İlçesi Çitlibahçe Köyü ilköğretim okulu lojmanına giden bir grup terörist, öğretmen Ahmet Ürün'ü kaçırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız