Plaj tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu

Tekirdağ'da bir plajın tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu. Bebeği doğurduktan sonra tuvalete bıraktığı iddia edilen 16 yaşındaki kız ile annesi, babası ve ağabeyi gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.07.2017 - 19:15 Son Güncelleme : 03.07.2017 - 19:20

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesinde plaj tuvaletinde yeni doğmuş bebek bulundu. 

İlçeye bağlı Kumbağ mahallesi sahilinde genç bir kızın doğurduğu bebeği tuvalete bıraktığını gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bebeği tuvalete bırakan G.H (16) ile baba Haşim, anne Yadigar ve erkek kardeşi Mustafa K.'yi (19) gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada 7,5 aylık doğan bebek 112 Acil Servis ambulansıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kuvöze konulan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız