Polis panzeri devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Van'da aniden önüne çıkan çocukları kurtarmaya çalışan sürücüsünün manevrası sonucu kontrolden çıkan özel harekat polislerinin bulunduğu panzer devrildi. Kazada 1 çocuk öldü, 2 polis memuru yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 26.04.2009 - 17:35

Van'ın Başkale ilçesinden görevden dönen Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ne ait panzerin sürücüsü, Kurubaş köyü yakınında yola aniden çıkan 2 çocuğu fark etti.

Sürücü çocuklara çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkan panzer devrildi. Kazada devrilen panzerin çarptığı 7 yaşındaki Maziye Aslan hayatını kaybetti, panzerde bulunan polis memurları M.A. ve A.U. yaralandı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı polislerin sağlık durumununu iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız