Pop müzikte yaz bereketi

Merakla beklenen albümler yazla beraber birer birer piyasaya çıkmaya başladı. Kenan Doğulu ve Ajda Pekkan da yeni albümleri ile yasal müzik satış platformu TTNET MÜZİK’teki yerlerini aldılar.

Haberler 05.06.2009 - 17:59

Kullanıcı sayısı ve arşivinde barındırdığı yüz binlerce şarkı ile Türkiye’nin en büyük dijital müzik satış platformu olan TTNET MÜZİK, Demet Akalın’ın “Toz Pembe” single’ı ile iddialı girdiği bu yaza Kenan Doğulu ve Ajda Pekkan albümlerini yayınlayarak devam ediyor.

Uzun zamandır albüm yapmayan Kenan Doğulu tamamen kendi söz ve müziklerinden oluşan yeni albümü “Patron” ile pop müziğin Süperstar’ı Ajda Pekkan da bir Serdar Ortaç bestesi olan “Resim” şarkısının 2 farklı versiyonunun yer aldığı yeni single’ı ile iki hafta boyunca İnternet’te sadece TTNET MÜZİK’te yer alacak.

Popun "Patron"u

Süperstar'dan yaz bombası

http://www.ttnetmuzik.com.tr/


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız