Sadece Van'da elektrik var

Türkiye genelinde bugün elektrik kesintisi yaşandı! Tüm yurtta hayatı felç eden kesintiden etkilenmeyen tek kent ise Van oldu.

Haberler DHA 31.03.2015 - 18:40

Bugün saat 10.36'da, enerji nakil hatlarında yaşanan bir sorun nedeniyle tüm Türkiye'de elektrikler kesildi.

Yaklaşık 2 saat süren kesintinin ardından yavaş yavaş bazı kentlere elektrik verilmeye başlanırken, sadece bir şehirde elektrik kesintisi yaşanmadı.

Bu il Van oldu! Enerji İran üzerinden alındığı için kentin kesintiden etkilenmediği belirtildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Enerji Bakanı Taner Yıldız da dahil yetkililerin açıklama yaptığı kesintinin neneni ise henüz belirlenmiş değil.

İNTERNETTE 'ONE&ONLY CITY OF TURKEY' ESPRİLERİ

Van’ın İran’dan sağlanan enerji nedeniyle elektirik kesintisi yaşamaması sosyal medyada da günü konusu oldu. İngilizce ‘bir, tek’ anlamlarına gelen ‘one’ (van) kelimesi ile ilgili espriler yapıldı. Van’ın Türkiye’deki “One&Only” (tek ve biricik) kent olduğu yazıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız