Şahin: Sorunla sorun çözülmez

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, PKK’lıların karşılanması sırasında yaşanılanlarla ilgili olarak, devletin iyi niyet ve samimiyetinin değerini bilinmesi gerektiğini belirterek, ''Sorun çıkararak sorun çözülmez'' dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.10.2009 - 18:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, “Demokratik Açılım”la ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

PKK’lıların teslim olması sırasında yaşanılanlarla ilglili olarak şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin babacanlığının, iyi niyetinin ve samimiyetinin değerini çok iyi bilmeliyiz. Sorun çıkararak sorun çözülmez” dedi.

PKK’lıların kendisinden randevu isteyeceği yönündeki haberlerinin hatırlatılması üzerine Şahin, şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkes TBMM'ye dilekçe hakkını kullanmak suretiyle başvurabilir. Bunlar, gerek Başkanlıkça, gerekse ilgili birimlerce değerlendirilir. Önümüze böyle bir talep gelirse içeriğine bakar değerlendiririm'', demiştim. Yine aynı noktadayım.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız