Savaş uçaklarını izinsiz görüntüleyenlere soruşturma

Diyarbakır'da savaş uçaklarının faaliyetleri ve askeri bölgenin görüntülerinin izinsiz çekilerek, yayınlanmasına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haberler Anadolu Ajansı 03.08.2015 - 22:19

Arşiv
Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, askeri uçakların faaliyetlerini ve askeri bölgeyi izinsiz görüntüleyip, yazılı ve görsel medyada yayınlayan kişiler hakkında 2565 sayılı "Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanunu'na Muhalefet" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndaki askeri uçakların faaliyetlerinin ve askeri bölgenin fotoğraf ve görüntüsünün izinsiz olarak alınması, yazılı ve görsel medyada yayınlanması ile ilgili olarak 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Kanununu'na muhalefet suçundan Cumhuriyet Başsavcılığımızca ilgili ve sorumlu kişiler hakkında soruşturma başlatılmakla, Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen 2015/2641 numaralı soruşturma devam etmekte olup, soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız