Sivas'ta iftar öncesi 'yemek yapma' tartışmasında karısını öldüren zanlı tutuklandı

Sivas'ta eşini iftar öncesi "yemek yapma" meselesi yüzünden çıkan tartışmada 4 kez bıçaklayarak öldüren zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.04.2021 - 13:05

Sivas'ta iftar öncesi çıkan tartışmada karısını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen R.P. (60), polis ekipleri tarafından adliyeye getirildi.

R.P, adliye binası girişinde basın mensuplarının "Eşinizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?" sorusuna "Pişmanım" cevabını verdi.

Zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

''YEMEK YAPMA'' MESELESİ 

Karşıyaka Mahallesi 62. Sokak'ta yaşayan R.P. ile M.P. (60) çifti arasında dün iftar öncesinde "yemek yapma" meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı.

Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası M.P, kocası R.P. tarafından bıçaklanmıştı.

Göğüs ve sırt kısmından 4 bıçak darbesi alan M.P, olay yerinde hayatını kaybetmiş, R.P, İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız