SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye her zaman KKTC'nin yanındadır

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik," Türkiye her zaman KKTC'nin yanındadır ve Kıbrıs Türk davasının savunucusudur" açıklamasını yaptı.

Haberler 26.04.2021 - 16:57 Son Güncelleme : 26.04.2021 - 17:00

Son dakika haberi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmede bulundu.

Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye her zaman ve her şart altında KKTC’nin yanındadır ve Kıbrıs Türk davasının savunucusudur. KKTC’nin egemenlik haklarını ve menfaatlerini gaspetmeye çalışan siyaset tarzları ve diplomatik girişimler meşru değildir ve asla kabul görmeyecektir.

Her meşru çözüm girişiminde KKTC ve Türkiye her zaman en yapıcı siyaseti ortaya koymuştur. Ama bunun karşılığında hiçbir yapıcı siyaset görmemiştir. Yunanistan ve GKRY aşırı talepler dışında masaya birşey getirmemiştir.

KKTC’nin hak ve menfaatleri kırmızı çizgidir. KKTC her zaman yanında Türkiye’yi görecektir. Kimsenin KKTC’nin hak ve menfaatlerini aşındırması söz konusu olamayacaktır."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız