SON DAKİKA: Oktay: Ordu'da can kaybı yok, 66 konut zarar gördü

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, sel felaketinin yaşandığı Ordu'da son duruma ilişkin açıklama yaptı. Oktay, "Bir can kaybı olmadı. Hasarın boyutu alt seviyelerde. 66 konut, 264 işyeri ve 60 araç zarar gördü" dedi.

Haberler ntv.com.tr 09.08.2018 - 13:15 Son Güncelleme : 09.08.2018 - 13:34

Son dakika haberi! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sel felaketinin yaşandığı Ordu'da açıklama yaptı.

Son durum hakkında bilgi veren Oktay şunları söyledi:

"Bir can kaybı olmadı. Hasarın boyutu alt seviyelerde. Devletin tüm birimleri iş başında. 66 konut, 264 iş yeri ve 60 araç zarar gördü. Mağdur olan herhangi bir vatandaşımız bulunmamaktadır. Cumhurbaşkanımız yakınen takip ediyor."

"İklim değişiyor, Türkiye de bu payı alıyor" diyen Oktay, "Dere yataklarına konut ve işyeri yapımıyla alakalı bundan sonra çok daha hassas olmamız gereken bir döneme giriyoruz. Afet olduktan sonra değil olmadan tedbirleri almak zorundayız" şeklinde konuştu. 

VİDEO: SELDEN KORUNMAK İÇİN NE GİBİ ÖNLEMLER ALINMALI?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız