Süperstar Ajda artık modacı oldu

Kendi tasarımlarını tanıtan Ajda Pekkan, "Yenilikçiyim. İçimde ukte olarak kalan tasarım ve moda dünyasına giriş yapmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Haberler 08.05.2011 - 16:51

Sanatçı Ajda Pekkan, 2011 İlkbahar-Yaz sezonu için Twist’e özel tasarladığı "Ajda Pekkan for Twist" koleksiyonunun tanıtımı için Antalya'ya geldi.

Kendi tasarımı olan siyah renkli tayt ve üzerinde fotoğrafı bulunan tişört giyen ünlü sanatçı, müzik dünyasının zirvesinden tekstil ve moda tasarım dünyasının zirvesine hareket ettiğini söyledi.
Hayatının her anını rekabetle geçirdiğini vurgulayan Pekkan, "Artık benim için müzik dünyasının zirvesi yok. Çünkü oradayım. Ajda Pekkan, sürekli aynı şeyleri tekrarlamak istemeyen bir insan. Yenilikçiyim. İçimde ukte olarak kalan tasarım ve moda dünyasına giriş yapmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

'POTANSİYELİM VAR, KUTUYA KAPATMAM'
Doğru bir ekiple 8-9 ay süren ön çalışmanın ardından "Ajda Pekkan for Twist" kreasyonunu ortaya çıkardığını kaydeden Pekkan, şöyle konuştu:

"Konser sonraları bir şey yapmıyoruz. Benim bir potansiyelim var, onu da kutuya kapatmak istemedim. Dünya üzerinde starlar kendi markalarını çıkartır, Türkiye'de henüz bu sistem yok. Türkiye'de telif hakkı olayı yok çünkü. Ajda Pekkan'ı moda kulvarında taşımak istiyorum."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız