Tartıştığı damadını silahla vurdu

Konya'da kızıyla boşanma aşamasında olan damadını çıkan tartışma sonucu silahla yaraladığı ileri sürülen kişi, gözaltına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 18.02.2019 - 10:52 Son Güncelleme : 18.02.2019 - 10:53

Arşiv
Konya'da iddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Mehmet K. (36), merkez Selçuklu ilçesi Uluyayla Caddesi'ndeki İtfaiye Müdürlüğü'nde görev yapan kayınpederi Mustafa A.'nın (47) yanına gitti.

Burada damat ile kayınpederi arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa A., silahla Mehmet K.'ye 3 el ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet K., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli Mustafa A., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Mustafa A.'nın polisteki ilk ifadesinde, kızıyla damadının boşanma aşamasında olduklarını, damadı Mehmet K.'nin kendisine sürekli tehdit mesajları attığını, bugün konuşmak için yanına geldiğinde çıkan tartışma sonucu olayın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız