Teknoloji bağımlılığı NTV'ye Sorun'da

Eğer çocuğunuz, internette olmadan da interneti düşünüyorsa, iletişimin çoğunu telefon üzerinden kuruyorsa dikkatli olmanız gerekiyor. Uzman Psikiyatrist-Pedagog Ömür Sezgin, konu hakkında bilgi verecek, teknoloji bağımlılığının tedavisi hakkında görüşlerini sunacak. Sorularınızı ntvyesorun@ntv.com.tr adresinden yöneltebilirsiniz.

Haberler 03.04.2013 - 12:25

NTV'ye Sorun'un bugünkü konusu teknoloji bağımlılığı.

35 ilde yapılan bir araştırmaya göre, ilk ve ortaokul çağındaki çocuklar hafta içi ortalama günde 2.5, hafta sonları ise 3.5 saatini bilgisayar ve telefon başında geçiriyor.

Uzmanlara göre ruhsal bir bozukluk haline gelen teknoloji bağımlılığının tedavi edilmesi gerekiyor.

TBMM'de hakkında bir komisyon da kurulan teknoloji bağımlılığı üzerine çalışan psikiyatristler ve pedagoglar velileri konu hakkında duyarlı olmaya çağırıyor.

Uzman Psikiyatrist-Pedagog Ömür Sezgin, konu hakkında bilgi verecek, teknoloji bağımlılığının tedavisi hakkında görüşlerini sunacak.

Program 16.15'te NTV'de.

Sorularınızı ntvyesorun@ntv.com.tr adresinden yöneltebilirsiniz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız