Terör saldırısında yaşamını yitiren taksiciye veda

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden taksici Mustafa Bıyıklı için tören düzenlendi.

Haberler Anadolu Ajansı 29.06.2016 - 13:54

Taksici Mustafa Bıyıklı'nın cenazesi, tekbirlerle Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nin önüne getirildi. Burada düzenlenen törene çok sayıda taksici katıldı.

Törende konuşan Kooperatif Başkanı Fahrettin Can, terörün amacının belli olduğunu vurgulayarak, her şeye rağmen dimdik ayakta durmaya devam edeceklerini söyledi.
Terörden korkmadıklarını belirten Can, "Milletimizin ve devletimizin yanındayız. Bizi bu şekilde yıldıramazlar. Canımızı yaktılar. Allah da onların canını yaksın. Kahrolsun terörizm" dedi.
Bıyıklı'nın cenazesi daha sonra arkadaşlarının omuzlarında ve tekbirlerle toprağa verilmek üzere Esenyurt Mezarlığına uğurlandı.
Bu arada, kooperatif binasının önüne dev bir Türk Bayrağı ile siyah bayrak asıldığı görüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız