Teröristlerin cenazesi Adli Tıp'ta

Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla'nın cenazesi Adli Tıp’a getirildi. Adli Tıp önünde eylem yapan iki kadın, gözaltına alındı.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 01.04.2015 - 11:11

Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan davasını yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı rehin alan Şafak Yayla ve Bahattin Doğruyol isimli teröristler, düzenlenen operasyonla ölü ele geçirildi. Ağır yaralanan savcı Kiraz ise kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Öldürülen Şafak Yayla ve Bahattin Doğruyol isimli yasadışı örgüt üyelerinin cenazeleri saat 02.00 sıralarında adliyeden çıkartılarak Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Bu arada, Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Karabörk köyünde yaşayan Şafak Yayla’nın anne ve babası, oğullarının cenazesini teslim almak İstanbul’a gitti.

Öte yandan, Sabah saatlerinde Adli Tıp önüne gelen 2 kadın eylem yaptı.

Üzerinde "Berkin için adalet isteyen halkın savaşçıları ölümsüzdür" yazılı pankart açtı.
Sloganlar atan bu kişilere polis müdahale etti. Gözaltına alınan kadınlar, emniyete götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız