'Terörün çözümü için iktidarla görüşeceğiz'

NTV'ye konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, terörün çözümü noktasında iktidar partisi ile görüşecekleri mesajını verdi. Demokratik Toplum Kongresi’nin özerklik açıklamasını değerlendiren Kılıçdaroğlu, "Biz ulusal birlik ve bütünlükten yanayız, etnik kökenli özerklik Türkiye’yi ayrıştırır" dedi.

Haberler NTV Haber 16.07.2011 - 19:18

AK Parti'nin terörle mücadele konusunda muhalefete yapacağı ziyaret öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sıcak mesajlar gönderdi.

Terörün çözümüne yönelik tutarlı, halkın desteğini alan çözümleri destekleyeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, bu konuda beraber çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

CHP lideri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında siyasi parti liderlerinin bir araya geleceği bir platforma da yeşil ışık yaktı.

Demokratik Toplum Kongresi'nin demokratik özerklik açıklamasıyla ilgili ilk kez açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, "Biz ulusal birlik ve bütünlükten yanayız, etnik kökenli özerklik Türkiye’yi ayrıştırır" diyerek DTK'nın açıklamasına tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan’ın "Dışarıda hükümeti şikayet ediyorlar" eleştirisine tepki gösteren Kemal Kılıçdaroğlu "Biz hiç bir yerde Türkiye’yi şikayet etmedik" dedi.

Başbakan ya dünyayı bilmiyor ya da dünyadaki gelişmelerden habersiz diyen CHP Genel Başkanı "Bize bunu söyleyenler CHP’yi Sosyalist Enternasyonel’e geçmişte şikayet edenler" ifadesini de kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız