Topbaş'a yanıt: Beyinleri de okuyoruz

Kadıköy Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nın kaldırılacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Kadir Topbaş’a, ilçenin belediye başkanından yanıt geldi.

Haberler 18.12.2012 - 04:30

İstanbul Kadıköy İskele Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın kaldırılacağı iddiasıyla ilgili tartışmalar yeni açıklamalarla sürüyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadir Topbaş'ın anıtın kaldırılmayacağı yönündeki sözlerine yanıt verdi.

Öztürk, "Biz sadece planı değil beyinleri de okuyoruz" dedi.

Bunlar plan notlarında var. Dolayısıyla siz düşünün şimdi Bostancı Gösteri Merkezi’ni kaldırın, getirin Kadıköy Meydanı’na koyun. Anıtı içine alsın veya içinde olsun. Kaldı ki anıtı içine alıyor. Bunu nasıl okursunuz. Anıt orda kalsa dahi çadırın içinde kalacak.

Sayın Topbaş’ın plan okumasına gelince, ben mimar değilim, belediye başkanıyım. Biz sadece planı değil, beyinleri de okuyoruz.

İlle de burayı fuar alanı düşünüyorlarsa, İSKİ’nin koskoca alanı var. Büyükşehir’in kullandığı otoparklar var. Oraya götürüp bırakabilirler."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız