TSK: Çiçek karargahtaki yemeğe katılmadı

Genelkurmay Başkanlığı bir gazetede yer alan, "Albay Çiçek, 10 Kasım törenlerinin ardından, karargahta komutanlarla yemekte biraraya geldi" iddialarını yalanladı.

Haberler 15.11.2009 - 12:35

Genelkurmay Başkanlığı, 10 Kasım 2009'da Genelkurmay Başkanlığında düzenlenen öğle yemeğine, Kuvvet Komutanlarıyla Jandarma Genel Komutanı'nın katıldığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgi notunda, ''10 Kasım'da Genelkurmay Başkanlığında düzenlenen öğle yemeğine Kuvvet Komutanlarıyla Jandarma Genel Komutanı katılmıştır. Bunun dışında bu öğle yemeğine katılanlara ilişkin yapılan kasıtlı haberler yalandır. Kasıtlı olarak yalan haber yapanlara ilişkin suç duyurusunda bulunulmuştur'' denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız