TSK: Türkiye'de yabancı birlik yok

Suriye sınırında ABD özel birliklerinin konuşlandırıldığı haberleri üzerine açıklama yapan Genelkurmay, iddiaları yalanladı.

Haberler 11.10.2012 - 22:05

Genelkurmay Başkanlığı, 'ABD'nin Türkiye'nin Suriye sınırına özel birlikler konuşlandırdığı' haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Yabancı kaynaklara dayandırılan iddiaların kesin bir dille yalanlandığı açıklamada, ''Basın yayın organlarında, bazı yabancı ülkelere ait özel birliklerin Türkiye'nin Suriye sınırına konuşlandırıldığı haberleri yer almıştır. Haberler gerçek dışıdır'' denildi.

Bazı internet sitelerinde, ABD'nin Ürdün'den sonra Türkiye'nin Suriye sınırına da özel eğitimli askerlerden oluşan birlik konuşlandırdığı yönünde haberler yer almıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız