Tunceli'de şehit olan uzman çavuş toprağa verildi

Tunceli'de çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Karadavut'un cenazesi, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde toprağa verildi.

Haberler Anadolu Ajansı 29.12.2016 - 17:19

Tunceli'de, terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Hasan Karadavut, memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Karadavut'un (24) Türk bayrağına sarılı naaşı, Elazığ'dan askeri uçakla Tokat Havalimanı'na getirildi. Daha sonra karayoluyla Turhal'a götürülen şehidin cenazesi, belediye önünde meydandaki masaya konuldu.
Burada baba Beyler, anne Kezban ve kardeşi Ruhi, Yavuz Karadavut'un tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. 5 yaşındaki yeğeni Ecrin de şehidin fotoğrafı ve tabutunu öptü.
Burada kılınan namazın ardından Karadavut'un cenazesi, Emek Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Cevdet Can, Garnizon Komutanı Albay Aykut Biçeroğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız