Türkiye'den Libya vatandaşlarına vize

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tanju Bilgiç Türkiye'nin Libya ile vizelerin kaldırılmasına ilişkin mutabakat zaptını feshettiğini söyledi. Türkiye ve Libya 2009'da karşılıklı olarak vizelere kaldırmıştı.

Haberler Anadolu Ajansı 27.08.2015 - 11:33

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Tanju Bilgiç 24 Eylül'den itibaren Libya vatandaşlarının Türkiye'ye gelmek için vize alması gerektiğini belirtti.

VİZELER 2009'DA KALKMIŞTI

Türkiye ve Libya 2009 yılında karşılıklı olarak vizeleri kaldırmıştı.

Çift başlı yönetimin ülkedeki gerginliği artırdığı Libya'da doğuda uluslararası kamuoyunun büyük bölümü tarafından tanınan Tobruk hükümeti, batıda ise Türkiye'nin desteklediği Trablus hükümeti bulunuyor.

Trablus'un Tobruk karşıtı grubun eline geçmesinin ardından birçok Avrupa ve Arap ülkesi geçen yıl buradaki elçiliklerini kapatmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız