Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say kimdir?

Nursena Say Türkiye'nin bu yılki Dünya Güzellik Yarışması'nın temsilcisi oldu. Bu sene 71.'si düzenlenecek olan Dünya Güzellik Yarışması'nda taç almak için mücadele edecek olan Nursena Say, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Peki, Türkiye'nin Miss World temsilcisi Nursena Say kimdir?

Haberler Sosyal Medya 21.02.2024 - 15:24

Nursena Say 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Say, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. "Miss Turkey World" tacını takmayı başaran isimlerden biri oldu.

2022'de 'Miss Turkey' tacını takan Nursena Say, Türkiye'yi 71'inci Miss World Güzellik Yarışması'nda temsil edecek. Say, kamp sürecini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız