Tuzla'da elektrikler kesilecek

İstanbul'un Tuzla ilçesinde 10, 13, 15, 16, 17 ve 22 Kasım tarihlerinde belirli saatlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberler Anadolu Ajansı 08.11.2009 - 11:51

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, İçmeler İşletme Müdürlüğü bünyesindeki bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım çalışması yapılacak.

Çalışma kapsamında, 10 Kasım Salı günü 09.30-17.30 saatleri arasında Aydıntepe Mahallesi, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Devlet Su İşleri (DSİ), 13 Kasım Cuma günü aynı saatlerde Bingöl Mahallesi, Aydınlı Orcan, Sakatat, İzmer, Borsa, Kesik Et Deposu ve Kaşif Kalkavan Lisesi'ne elektrik verilemeyecek.

Tersaneler Bölgesi'nde 15 Kasım Pazar günü ise 07.00-11.00 saatleri arasında Yıldız ve Sedef Gemi, Çiçek Denizcilik, İSKİ, Ulaştırma, Kurt Kiremit Fabrikası, Bahar Pazarlama, Nuh ve Gemdok Sanayi siteleri, Gisaş, Yıldırım, Şahin Tekne, Desan, Hidrodinamik, Gemsan, Yüksel, Dalsan, MTA, Tersan, Sadıkoğlu, Erkal, Marmaray, Türk Loydu, Anadolu Den, Türkter, RMK, Çelik Tekne, Selah,

Dearsan, Ada, Sinangil, Turistik, Özek, Gesa, Gepa, Gisan, Dentaş, Şahsuvaroğlu, Torlak, Yardımcı Gemi, Torgem, Gemdok Sahil, Evren Deniz, Çeliktrans, Gemtiş, Selahattin Aslan, Kocatepe, Türkoğlu ve Selahattin Telci tersaneleri elektrik alamayacak.

16 Kasım Pazartesi günü 05.00-08.00 saatleri arasında Şifa ve Mimar Sinan mahalleleri, Vitra, Gülkar, Arçelik, Fiskobirlik, Nexans, Knorr, CBS ve Sedaş firmaları, 17 Kasım Salı günü 09.30-17.30 saatleri arasında Tut Kelepçe ve Birmes Sanayi Sitesi, 22 Kasım Pazar günü 05.00-08.00 saatleri arasında Kent Gıda, Tokai, Altaş, Enka, Demet A.Ş, Huzur Yapı, Huls Kimya, Bozkurt Kazan, MAT, Anayol Depo, Alarko, Şişecam, Atlas, Zatel, Plastaş, Şemsiye Fabrikası, Alisan, Ferro Döküm, Ernak, Anadolu Has,Piyade Okulu ile Postane ve Cami Mahalleleri'nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız