Uludere'de komutana uzaklaştırma

Şırnak Valiliği, Irak sınırında 35 sivilin ölümüyle ilgili Gülyazı Alay Komutan Vekili'nin uzaklaştırılmasını talep etti.

Haberler 06.01.2012 - 19:31

Şırnak Valiliği, Irak sınırında düzenlenen hava operasyonunda 35 sivilin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından Gülyazı Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Onur Güney'in görevden uzaklaştırılmasını istedi.

Irak sınırında 28 Aralık gecesi düzenlenen hava operasyonunda 35 sivilin ölmesi üzerine Şırnak Valiliği idari soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında valiliğin başvurusu üzerine İçişleri Bakanlığı'ndan gelen 3 müfettiş kentte çalışmalara başladı.

Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, İçişleri Bakanlığı'na başvurarak soruşturma kapsamında Şırnak'ın Uludere İlçesi Gülyazı Köyü'nde bulunan Gülyazı Alay Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Onur Güney'in görevden uzaklaştırılmasını talep etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız