Üniversite öğrencisini taciz eden zanlı tutuklandı

İstanbul Zeytinburnu'da takip ettiği üniversite öğrencisini apartman girişinde taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.02.2018 - 14:55

16 Şubat Cuma günü takip ettiği 19 yaşındaki üniversite öğrencisi E.B.Ö'ye İstanbul Zeytinburnu'daki bir apartman girişinde tacizde bulunarak saldırdığı öne sürülen yabancı uyruklu H.A.S'nin (21) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Bakırköy Adliyesi'ne getirilen şüpheli, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Mahkemedeki ifadesinde, alkollü olduğunu, binaya kızdan önce mi sonra mı girdiğini hatırlamadığını iddia eden zanlı, E.B.Ö'ye sarkıntılık etmediğini, kızın saçını çekmediğini, boğazını sıkmadığını, sadece çok bağırdığı için eliyle ağzını kapattığını ileri sürdü.

Savunmasının alınmasının ardından H.S.A, "cinsel saldırı ve hürriyeti tahdit" suçundan tutuklandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız