Uyuşturucu satıcısı eski polis çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde polis tarafından uyuştucu ticareti yapmak suçundan aranan 49 yaşındaki S.B. yakalandı. Üzerinden uyuştucu hap ve esrar çıkan zanlının daha önce emniyet teşkilatında görev yaparken meslekten ihraç edildiği öğrenildi.

Haberler DHA 20.08.2015 - 21:10

İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 'Uyuştucu ticareti yapmak' suçundan aranan S.B. önceki gün polis tarafından yakalandı.

Üzerinden çok miktarda uyuştucu hap ve bir miktar toz esrar çıkan S.B.'nin  daha önce polislik yaparken işlediği benzer suçlardan dolayı meslekten ihraç edildiği ortaya çıktı.

Telefonla dolondırıcılık da yaptığı tesbit edilen S.B. sorgulamasının ardından, bugün adliyeye çıkartıldı. Zanlı, nöbetçi mahkemece, 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız