Yabancı (Outlander)

Vikinglerin hükümranlık sürdüğü bir dönemde kahraman Kainan’ın gemisi İskandinavya kıyılarına vurur. Ve farkeder ki gemiden tek sağ kalan kendisi değildir. İkinci yolcu, vahşi yaratık Moorwee da enkazlar altında belirir. Kendine uygulanan şiddetin öcünü almak olan isteyen Moorween yoluna çıkan her şeyi öldürmektedir. Kainan, yaratık her şeyi yok etmeden önce onu durdurmalıdır.

Haberler 09.04.2009 - 14:47

Haftanın bilimkurgu filmi ''Yabancı (Outlander)''... Lord of the Rings'in yapımcısı Barrie Osborne'nun yapımcılığını üstlendiği filmin baş rolündeki isim ''Tutku'' filminde İsa rolünü oynayan James Caviezel. Yönetmenliği Howard McCain'in üstlendiği filmde, Caviezel'e Sophia Myles, Jack Huston, John Hurt, Cliff Saunders ve Patrick Stevenson eşlik ediyor. Viking döneminde geçen filmde olaylar şöyle gelişiyor:

Bir kahraman olan Kainan'ın gemisi, İskandinav kıyılarına vurur. Büyük bir çarpışma yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi bir uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların öcünü almak için önüne gelen herşeyi yok ediyordur. Onu her şeyi yok etmeden önce ortadan kaldırmak için Kainan'ın Vikingler ile birlikte hareket etmesi gerekir.

Yönetmen: Howard Mccain
Oyuncular: James Caviezel, Sophia Myles, Jack Huston , Ron Perlman
Senaryo: Dirk Blackman, Howard Mccain
Tür: Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera
Dil: Altyazılı
Süre: 115 dk.
Web Sitesi: http://outlanderthemovie.wordpress.com/


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız