'Yapma anne' diyen oğlunu dinlemedi, 6'ncı kattan ölüme atladı

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Nurcan D., oturduğu 6'ncı kattaki evlerinin balkonundan oğlunun "Yapma anne" sözlerine karşın kendisini boşluğa bıraktı. Nurcan D., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberler DHA 25.11.2018 - 16:49 Son Güncelleme : 25.11.2018 - 16:54

Antalya'da Muratpaşa ilçesi Işıklar Caddesi'ndeki 6 katlı binanın en üst katında çocuklarıyla birlikte oturan Nurcan D. (72), saat 14.30 sıralarında balkona çıktı.

Balkondaki çamaşır makinesinin üzerine çıkan Nurcen D.'yi gören oğlu, müdahale etmek istedi.

Nurcan D., oğluna eliyle işaret ettikten sonra "Gelme" dedi. Oğlunun "Yapma anne" sözlerine karşın Nurcan D., kendisini boşluğa bıraktı.

Apartman girişinde park halindeki otomobile çarpıp yere düşen Nurcan D., yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Nurcan D.'nin yaşamını yitirdiği saptandı.

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Nurcan D.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız