Yasak 4 gün sonra kaldırıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik düzenlenen operasyon nedeniyle 4 gün önce başlatılan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı.

Haberler 05.10.2015 - 19:17

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon nedeniyle 4 gündür sürdürülen sokağa çıkma yasağı sona erdi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, Silvan Kaymakamlığınca 2 Ekim 2015 Cuma 06.00 itibarıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının, 5 Ekim 2015 Pazartesi 17.30'dan itibaren kaldırıldığı belirtilerek, "Vatandaşlarımıza sokağa çıkma yasağı konusunda göstermiş oldukları duyarlılık ve yine aynı şekilde operasyon süresince güvenlik görevlilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz" ifadesine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız