Yolcu otobüsü devrildi: 1 ölü, 13 yaralı

Ankara'dan Erzurum'a giden yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 1 yolcu hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 13 kişi de yaralandı.

Haberler 19.12.2012 - 09:01

Ankara'dan Erzurum'a giden Ayhan Altun (38) yönetimindeki yolcu otobüsü, Sivas-Ankara Karayolu Direkli-Bedirli Kavşağı'nda sulu kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, otobüste bulunan yolculardan Özgür Değdaş (28) olay yerinde hayatını kaybetti.

Sürücü Altun ile araçta bulunan Merali Erdoğan (38), Ramazan Kocaman (35) Hüseyin Yıldız (32), Zeynep Kayacan (3), Leyla Kayacan (25), Raşit Dağ (25), Asime Yıldız (22), Bilal Kayacan (1), Görkem(3), Özlem (25), İsmet (55) ve Kıymet Gezer (48) ise yaralandı.

Yaralılar, kentteki hastanelerde tedavi altına alındı. Değdaş'ın cesedi ise Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız