Sıla: Ahmet uçaktan korktuğu için gelemedi

Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla, yaz konserlerinin sonuncusunu Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Jade Beach Clup'ta verdi. Konser yalnız olan Sıla, sevgilisi Ahmet Kural için seyircilere açıklama yaptı.

Haberler DHA 05.09.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 05.09.2017 - 09:47

Sıla, bayramda Jade Beach Clup'ta sahne alarak yaz konserlerinin sonuncusunun gerçekleştirdi. Sıla konserine gelenler gerek araçlarıyla gerekse girişte uzun kuyruklar oluşturdu. Konsere çevre il ve ilçelerden yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

Hayranları Sıla'ya sevgilisi Ahmet Kural'ın nerede olduğunu sorduğunda, "Ahmet uçaktan korktuğu için gelemedi" yanıtını verdi. 1.5 saat sahnede kalan Sıla, sahnesiyle, yeni imajı kısa saçlarıyla ve muhteşem sesiyle beğeni topladı.

Tüm şarkılar Sıla ve hayranları tarafından seslendirilirken bir yandan da canlı yayınlarla konsere gelemeyenlere dinletildi. 37 yaşındaki sanatçı, konser öncesinde ve sonrasında hayranlarının bayramını kutladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız